BAKIRKÖY EKSPRES - BAKIRKÖY'ÜN TARAFSIZ GAZETESİ

  • Giriş
  • KAYIT OL
    Kayıt
    Yıldız ile (*) işaretli alanları doldurmak zorunludur.
    İsim: *
    Kullanıcı Adı: *
    E-posta: *
    Parola: *
    Parola Tekrar: *
  • ARAMA YAP
YAZI BOYUTU
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ANASAYFA arrow Haberler arrow GÜNDEM arrow CHP Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi adayı; Selim MALGAZ
CHP Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi adayı; Selim MALGAZ PDF Yazdır E-posta

Sosyal demokrasiye inanan her Türk vatandaşının tek adresi CHP’dir

İstanbul Üniversitesi Astronomi bölümündeki yüksek lisans eğitiminin ardından profesyonel iş hayatına atılan Selim Malgaz, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Bakırköy Meclis Üyesi adayı oldu. 1969 yılında Mardin’de doğan Malgaz, ilk, orta ve lise öğrenimini Bakırköy’de tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nden mezun oldu ve yine aynı bölümde Yüksek Enerji Astrofiziği ve Güneş Fiziği konularında yüksek lisansa devam etti.

Öğrencilik yıllarından beri sosyal demokrasiye, hümanist felsefeye, cumhuriyetin temel ilkelerine inandığını dile getiren Malgaz, ‘Bunu hayatının her alanında yaşatmaya ve uygulamaya çalıştım ve kendi özel yaşantımda da bu farkı hiç gözetmedim” dedi.

Daha önce hiçbir siyasi partide görev almadığını belirten Bakırköy Belediyesi Meclis üyesi adayı Selim Malgaz, “5 yıldan beri Bakırköy CHP İlçe örgütünde aktif olarak çalışmaktayım. Ayrıca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında, dernek ve vakıflarda hem kurucu üye olarak hem de aktif olarak görev almaktayım.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy halkını sahiplenmiş ve devrim niteliğinde uygulamalar yapmış, öğrenci yurtları, huzur evleri yapmış, bir çok ibadet yerinin tadilatını yapmıştır. Halka yerine getiremeyeceği hizmetin sözünü vermemiştir. Sözünü verdiği hizmetin arkasında da durarak yerine getirir. Bakırköy’de kültür vatandaşların yaşadığını ve oylarını bilinçli olarak vereceğine inandığım için tekrar CHP’nin açık farkla seçimi alacağına inanıyorum. Sosyal demokrasiye inanan her Türk vatandaşının tek adresi CHP’dir” dedi.
 

 
< Önceki   Sonraki >