BAKIRKÖY EKSPRES - BAKIRKÖY'ÜN TARAFSIZ GAZETESİ

  • Giriş
  • KAYIT OL
    Kayıt
    Yıldız ile (*) işaretli alanları doldurmak zorunludur.
    İsim: *
    Kullanıcı Adı: *
    E-posta: *
    Parola: *
    Parola Tekrar: *
  • ARAMA YAP
YAZI BOYUTU
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ANASAYFA arrow Haberler arrow İSTANBUL arrow Kaymakam Şahin, muhtar ve il meclis üyelerini kahvaltıda bir araya getirdi
Kaymakam Şahin, muhtar ve il meclis üyelerini kahvaltıda bir araya getirdi PDF Yazdır E-posta

 

Bakırköy Kaymakamı Dursun  Ali Şahin, 29 Mart yerel seçimlerini kazanan il genel meclis üyeleri ve muhtarları kahvaltıda bir araya getirdi. İlk defa seçilen üç muhtar ve üç il genel meclis üyesinin de katıldığı kahvaltıda Bakırköy’e hizmet konusunda ortak mesajlar verildi.

29 Mart yerel seçimlerindeki yarış geride kalırken seçimi kazanan belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Ülke genelinde olduğu gibi Bakırköy’de sona eren seçim yarışı sonucunda 12 muhtar yerini korurken Osmaniye Mahallesi’nde Serdar Uzunoğlu, Şenlikköy Mahallesinde Mumin Savaş Göktaş ve Ataköy 3.4.11.6 Kısım Mahallesinde Fehamet Berk ilk defa seçildi. İl Genel Meclisi’nde Bakırköy’den geçen dönem seçilen Hasan Kırıkoğlu ve Muharrem Sarıçiçek bir daha seçilirken, Mesut Tahincioğlu, Özgür Yener ve Meryem Karaçay bu dönem ilk defa seçildi.

Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, seçilen il genel meclis üyeleri ve muhtarları bir araya getirmek için İncir Mado’da kahvaltı verdi. Seçilen tüm muhtar ve meclis üyelerinin katıldığı kahvaltıya ayrıca Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Filiz Ayrancı,  İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Özcan ve Sağlık Grup Başkanı Bülent Köseahmetoğlu  katıldı. Tüm davetlilerin kısaca kendisini tanıttığı kahvaltıda çiçeği burnunda muhtar ve il genel meclis üyeleri, deneyimli meslektaşları ile tanışma fırsatı yakaladı. Kahvaltıya ilçemizin işadamlarından Ali Rıza Mete ve İrfan Yavuz da katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Şahin, yeni seçilen muhtar ve meclis üyeleriyle tanışmak için böyle bir kahvaltı verdiğini belirterek, “ Yeni seçim oldu kiminiz ilk defa seçildiniz, kiminiz de sandıktan güven tazeleyerek çıktınız. Her iki şekilde de bu yeni bir başlangıçtır.  Önümüzdeki beş yılda Bakırköy’e hizmet için birlikte hareket edeceğiz. Hangi görüşten olursak olalım temel hedefimiz bu yönde olmalı” şeklinde konuştu. Şahin konuşmasında önümüzdeki dönemde mahalle sayısının artırılması için çalışmalarda bulunacağını ifade etti. Davetlilerin de söz aldığı kahvaltıda Bakırköy’e hizmet edilmesi konusunda ortak mesajlar verildi.
 

 
< Önceki   Sonraki >